Gratis analys

Kartlägg dina ledares vinnande beteenden
och hjälp dem att nå sin fulla potential

Är dina ledare “Toxic leaders”, passiva med lågt förtroende hos sina medarbetare, eller “True leaders”, som bidrar till högt engagemang och framgång?

Som HR-Chef behöver du hantera hundratals bollar varje dag. Och även om du pushar dig själv att jonglera alla, så har du svårt att bevisa HR-avdelningens värde för de andra i organisationen.

Mitt i allt det här, så är du ansvarig för att utveckla företagets alla ledare.

Men hur vet du vilka ledarskapsinvesteringar som är bäst för just dina ledare? Hur vet du om du talar till deras riktiga drivkrafter, eller om du slösar tid och budget utan att nå fram?

Vi på Yomento hjälper tusentals ledare att nå sin fulla potential varje dag genom vårt digitala stödverktyg Vi vill nu hjälpa dig ta dina ledare till nästa nivå genom att erbjuda ett verktyg som ger dig värdefulla insikter om dina ledare, och en karta att följa när du tar dina första steg mot effektiv ledarutveckling.

Vi erbjuder dig en så kallad “Leadership Trust Report” där du kan se en nulägesanalys och identifiera ifall dina ledare är True eller Toxic.

Så vad får du ut av en Leadership Trust Report?

  • Du kommer att förstå vad som skiljer en “True leader” och en “Toxic leader”.
  • Du kommer att veta vilka de viktigaste mätetalen är när du utvecklar dina ledare.
  • Dina ledare får tillgång till vårt populära stödverktyg, där de tillsammans med dig får tillgång till 60 nyckelbeteenden som kännetecknar framgångsrika ledare.
  • Du kommer att förstå hur 5 minuter varje dag räcker för att bygga effektiva ledare.
  • Du kommer att ha en karta över hur du börjar skapa en kultur kring effektiv ledarutveckling direkt.

Your toxic leaders

11% of your leaders (7/66) have Trust NPS of 0 or below (red zone)

The good news is that 3 of them decided to step into their growth zone through action and have completed more than 20 activities.

Research suggest that every toxic leader result in a cost for the organization of 5 million SEK per year.

 

Ta det av Leadership Trust Report

Eftersom det här är ett helt nytt erbjudande för oss, vill vi ge dig möjligheten att ta del av Leadership Trust Report helt gratis! Passa på att anmäla dig gratis till ett uppstartsmöte, eller vänta och gå miste om chansen.

“Mina förväntningar från att vi startade med Yomento har varit glasklara: våra ledare, mig själv inkluderad, borde utvecklas kontinuerligt. På bara en kort tid har ökat vårt fokus på ledarnas och medarbetarnas utveckling. För mig är det solklart; vårt företag växer tillsammans med våra anställda”

 

Pernilla Nissler, VD på Blocket

Vad ingår i en Leadership Trust Report?

Det här ingår:

  • En Heat Map som visar hur True eller Toxic dina nuvarande ledare är
  • Värdefulla insikter som zoomar in på vilka ledarskpasbeteenden som era medarbetare efterfrågar från sina ledare
  • Siffror och insikter kring vilka ledarskapsinvesteringar som skulle skapa mest effekt, och vilka investeringar som är ett slöseri av tid och pengar
  • Våra förslag kring dina nästa steg

Denna första, kostnadsfria rapport analyserar 20-30 av dina utvalda ledare. Och om du gillar resultaten, kommer du erbjudas alternativ på hur du vill ta er ledarutveckling vidare med Yomento.

Det här är alltså en gratis möjlighet att undvika miljonförluster på grund av att du har Toxic leaders i din organisation.

Ta kontroll över ledarskapsutvecklingen, var smart med företagsbudgeten, och visa hur HR kan bidra till organisationens ledarskap redan nu!